movia køreplaner bus

movia køreplaner til bus og information om rute ændring grundet vejarbejde eller andet finder du her på siden.

movia køreplaner bus

Skulle du side inde med information om movia køreplaner bus så skriv det herunder - Alle brugbare informationer er velkommen på siden bare det indebære movia køreplaner bus.

7 kommentarer:

 1. køreplan for linje 302 i hillerød

  SvarSlet
 2. Jeg ville bare se køreplaner for bus til Holbæk Jægerspris m.m, før i tiden kunne man bare gå ind på movia og finde køreplaner, nu kommer der alt muligt andet PJAT, det er for dårligt

  SvarSlet
 3. bare en køreplan til 901 :-(

  SvarSlet
 4. Jeg søgte bare hvordan jeg kunne kommer fra Helsinge til Græsted i morgen. Det kan ikke lige sig gøre, men jeg kan få et tilbud på et lån. PÅ 5 min. Men ikke et tilbud hvordan jeg kan tage bussen fra Helsinge til Græsted. Hold da op. Skal det forstås, at jeg kan låne penge til en Taxi. Denne hjemmeside er et SKOD. Kan ikke finde en Ruteplanner! Kan godt forstå, at der er så mange privatbiler på de nord Sjællandske veje. I gør det Godt!!!

  SvarSlet
 5. Kan man ikke mere finde ud af at fremstille en gammeldags køreplan og lægge den på nettet som før i tiden. Så kan man selv kombinere sine rejsemuligheder, tidsmæssigt og rutemæssigt. Brug dog tid på det i stedet for på al den "smarte" grafik - og andet pjat.

  SvarSlet
 6. HOLD NU KÆFT HVOR ER DET DÅRLIGT MAN IKKE KAN FINDE EN KØREPLAN FOR BUS 358

  SvarSlet
 7. Det her er bare for dårligt

  SvarSlet